Jiaxing Linger Electronic Technology Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας
Μάρκες: Καθυστερήστε
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: $5 Million-$10 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Τρόπος εξαγωγής:: Έχετε την άδεια εξαγωγής
Αριθ. των υπαλλήλων στο εμπόριο:: 5 - 8 άνθρωποι
Εισαγωγή

Το Jiaxing καθυστερεί την ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ είναι μια συλλογή της ανάπτυξης επιστήμης και τεχνολογίας, της παραγωγής και των πωλήσεων σε μια από την υψηλή τεχνολογία Company.Company που συμμετέχεται στα προϊόντα των οδηγήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα βαθμολογίας των οδηγήσεων, της επίδειξης τιμών του πετρελαίου των οδηγήσεων, των οδηγήσεων ρολογιών επίδειξης επίδειξης και της εσωτερικής και υπαίθριας διαφήμισης των οδηγήσεων για 11 έτη.
 

Έχει πολλούς πεπειραμένους μηχανικούς υλικού, τους προγραμματιστές λογισμικού, καθώς επίσης και το γιατρό ή τον κύριο, και άλλο ταλέντο υψηλής τεχνολογίας. Απορρόφηση και ολοκλήρωση της εσωτερικής και ξένης προηγμένης τεχνολογίας βιομηχανίας ηλεκτρονικής, της ανάπτυξης και της παραγωγής της επίδειξης των οδηγήσεων, του εξοπλισμού αυτοματοποίησης, και άλλων περιοχών των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
 

Αφιερωνόμαστε στην ειδίκευση των προϊόντων των κατασκευασθεισών επί παραγγελία οδηγήσεων για να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη, οι καλύψεις αγοράς προϊόντων ο κόσμος.
Η επιχείρηση έχει το άριστο προσωπικό, το πρώτης τάξεως παραγωγής περιβάλλοντος, αυστηρού και αποδοτικού επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης.
 

Η επιχείρηση έχει ποικίλο εξοπλισμό δοκιμής για όλα τα προϊόντα για να κάνει την ακριβή ποιοτική δοκιμή, και έχει περάσει την πιστοποίηση CE και ROHS.

 

Η επιχείρηση περιστρέφεται πάντα γύρω από «υψηλό - σε ποιότητα και επιχειρησιακούς τους σκοπούς πελατών πρώτα». Συνεχώς ακολουθώντας το πνεύμα της τελειότητας. Με την πρώτης τάξεως ποιότητα, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνεχίζουν να ικανοποιούν τις νέες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ιστορία

 

Το Δεκέμβριο του 2006, η επιχείρηση ιδρύθηκε στην πόλη Zhejiang Provice Κίνα Jiaxing.

Κυρίως συμμετέχων στην οδηγημένη επίδειξη σημαδιών τιμής του φυσικού αερίου μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.

 

Σε Octuber το 2007, προσθέσαμε διάφορες γραμμές παραγωγής και αρχίσαμε να επεκτείνουμε την αγορά Europer και 

Αμερικανική αγορά.

 

Τον Ιούλιο του 2008, το περισσότεροι υλικό και μηχανικοί λογισμικού προσχώρησαν στην ομάδα ανάπτυξης επιχείρησής μας.

 

Τον Απρίλιο του 2009, η επιχείρηση προσθέτει το νέο προϊόν για τον οδηγημένο πίνακα βαθμολογίας για την αγορά Europer.

 

Το Μάιο του 2010, η επιχείρηση συνεργάστηκε με το μηχανικό που είναι από το πενήντα-πέμπτο ερευνητικό κέντρο, ηλεκτρονική εταιρία τεχνολογικής ομάδας της Κίνας για να τελειώσει τον οδηγημένο ελεγκτή πινάκων βαθμολογίας.

 

Τον Ιούνιο του 2012, η επιχείρηση πρόσθεσε τις νέες γραμμές παραγωγής και άρχισε να παράγει τις οδηγημένες ενότητες

Οδηγημένο σημάδι μηνυμάτων και πλήρεις επιδείξεις χρώματος.

 

Το Δεκέμβριο του 2015, οι πελάτες από διαφορετικό Countried 100. Οι κύριες αγορές είναι από

Αυστραλία, Γερμανία, αμερικανικά, Νότια Αφρική και Ηνωμένο Βασίλειο….κ.λπ.

 

Υπηρεσία

1. Ανώτερη ποιότητα

Η ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν παίρνει τεθειμένο στο απόθεμα που δεν είναι των υψηλότερων ποιοτικών προτύπων. Επιθεωρούμε όλα τα εισερχόμενα αγαθά προτού να τεθούν στα ράφια αποθηκών εμπορευμάτων. Εξάλλου Componets και άλλα ηλεκτρονικά μέρη είναι τελειωμένα, θα κανονίσουν να εξετάσουν άνω των 72hours. Τελειώνουμε για να εγκαταστήσουμε όλα τα componets μαζί, το εντελώς προϊόν θα εξεταστεί από ποικίλους εξοπλισμούς δοκιμής.

2. Γρηγορότερες απάντηση/παράδοση

Εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη στο χρόνο απασχόλησης (8: 30 – 17: 30) από τα από από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Οι διαταγές/δείγμα που στέλνεται από τον αγγελιαφόρο, όπως DHL, το UPS και η Fedex, φθάνουν στο κατώφλι σας μέσα σε έναν μέσο όρο 3 - 4 ημερών. 5 - 7days για να τελειώσει την αποστολή αέρα. 2 - 4weeks για να τελειώσει την αποστολή θάλασσας. Οι αποστολές είναι ασφαλισμένες για την επιτυχή παράδοση και tractable σε απευθείας σύνδεση.

3. Επαγγελματίας, αξία για τα χρήματα

Είμαστε άμεσα κατασκευαστής, μας ερχόμαστε σε επαφή με στα προϊόντα διαταγής άμεσα από μας, μπορείτε να πάρετε την καλύτερη τιμή, πρέπει να είστε χαμηλότεροι από άλλα που διατάζει από την εμπορική επιχείρηση. Η ανταγωνιστικότερη τιμή είναι εδώ για σας, φυσικά, καλή ποιότητα επίσης.

4. Μετά από την υπηρεσία

Έχουμε πολλούς πεπειραμένους μηχανικούς υλικού, οι προγραμματιστές λογισμικού θα ελέγξουν ότι ανατροφοδοτήστε από τον πελάτη μας και βρήκε την απάντηση λύσης στον πελάτη με το σχέδιο ή το βίντεο. Εάν υπάρχει κανένας οποιοσδήποτε τεχνικός δεν μπορεί να σας βοηθήσει στην πλευρά σας, θα σας εξηγήσουμε και θα διδάξουμε μέσω TeamViewer

 
Η ομάδα μας

 

Έχουμε μια μοναδική πρώτης τάξεως ομάδα σχεδιαστών με τη διεθνή οπτική, και έχουμε διαμορφώσει το ευδιάκριτο ύφος προσωπικότητας και σχεδίου και έχουμε εξασφαλίσει τη συνεχή ανάβαση από το σχέδιο προϊόντων, ανάπτυξη φορμών, κατασκευή προϊόντων στο σύστημα αξίας εμπορικών σημάτων. Έχουμε επίσης το πρώτης τάξεως παραγωγής περιβάλλοντος, αυστηρού και αποδοτικού επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης.

 

Έχουμε 10000 χώρο παραγωγής τετραγωνικών μέτρων, 100 ειδικευμένα μέλη προσωπικού, 10 προηγμένες γραμμές παραγωγής με το υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης. Έχει πολλούς πεπειραμένους μηχανικούς υλικού, τους προγραμματιστές λογισμικού, καθώς επίσης και το γιατρό ή τον κύριο, και άλλο ταλέντο υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση έχει ποικίλο εξοπλισμό δοκιμής για όλα τα προϊόντα για να κάνει την ακριβή ποιοτική δοκιμή, και έχει περάσει την πιστοποίηση CE και ROHS.

 

Η επιχείρηση περιστρέφεται πάντα γύρω από «υψηλό - σε ποιότητα και επιχειρησιακούς τους σκοπούς πελατών πρώτα». Συνεχώς ακολουθώντας το πνεύμα της τελειότητας. Με την πρώτης τάξεως ποιότητα, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνεχίζουν να ικανοποιούν τις νέες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας.